poniedziałek - sobota

niedziela
10.00 - 18.00

Basketo

BASKETO to sklep koszykarski, w którym znajdziesz profesjonalne obuwie do koszykówki, akcesoria i sprzęt koszykarski, jak również odzież znanych i cenionych marek, w tym m.in. Nike, Adidas, Jordan, Spalding, Molten czy Under Armour.
Mając na uwadze wysokie oczekiwania naszych klientów, nieustannie poszerzamy asortyment o nowe, atrakcyjne produkty dostępne zawsze w najlepszych cenach. Doskonale wiemy, że tylko sprawdzone i odpowiednio dobrane obuwie do kosza zapewnia maksymalny komfort oraz bezpieczeństwo podczas gry. Z tego też powodu, w naszej ofercie znajdziesz buty koszykarskie najlepszych marek, które słyną z rewolucyjnych rozwiązań stworzonych z myślą o koszykarzach.

Doświadczenie oraz zamiłowanie do tego wspaniałego sportu, umożliwiło nam stworzenie miejsca, w którym zebrane są wszystkie niezbędne akcesoria i sprzęty koszykarskie. Jesteśmy przekonani, że zakupione tutaj buty Jordan, Nike czy Adidas, a także koszulki oraz inne produkty przyczynią się do Twoich sukcesów na boisku, bez względu na to, czy jesteś profesjonalistą czy pasjonatem.

Lokalizacja: niski parter

www.basketo.pl

Zobacz na planie

cofnij

87-100 TORUŃ, Rynek Staromiejski 36-38
+48 56 622 POKAŻ NUMER 662 POKAŻ NUMER
pdt@POKAŻ MAIL

poniedziałek - sobota
9.30 - 20.00

niedziela
10.00 - 18.00

Copyright © 2019 Dom Towarowy PDT Toruń.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego NEWSLETTERA

Projekt i wykonanie:

[x] Kliknij tutaj, aby ukryć komunikat